Lothepus

Lothepus - Leif Einar Lothe, Finn Tokvam | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Leif Einar Lothe, Finn Tokvam
DIMENSJON
5,65 MB
FILNAVN
Lothepus.pdf
ISBN
7652259643385

BESKRIVELSE

«Dette er ein sjølvbiografi utan dei kjedelege delane.» Lothepus.Leif-Einar Lothe, betre kjend som Lothepus, sjarmerer og provoserer folk over heile landet. Hardhausen frå Odda i Hardanger, med cowboyhatt og røyk i kjeften, er eit fenomen ingen kan vere likegyldig til.Over ein million følgde med då Lothepus vann realityserien «Farmen kjendis» vinteren 2017. Men kven er han? Eit ekte mannfolk? Ein dinosaur med forkvakla kvinnesyn? Ein snill og hjelpsam mann? Ein som gir faen? Ein tulling? Eit geni? Journalist og forfattar Finn Tokvam har hatt mange samtalar med Lothepus for å finne svar på desse spørsmåla. Resultatet er ei bok med røvarhistorier og private foto frå ein sann eventyrar. Lothepus fortel om den gongen han flykta frå politiet med hest, om kunsten å ri i fylla, og om då han var på reinjakt på vidda og leigde sjøfly for å gå på pub i Bergen. Han fortel også om kva det gjorde med han at han mista veslebror sin, Stian, i ung alder.

Entreprenør frå Hardanger som syng litt på si. Leif Einar Lothe er òg kjent under artist- eller klengjenamnet (alt etter korleis ein ser det)... Biografien om Lothepus ute no! «Lothepus» eier flere foretak, og driver med alt fra anleggsarbeid til gründervirksomhet.

april, men jeg vet ikke om det går. Se Lothepus på ølsmaking i videoen nedenfor: I den anledning har Lothepus flyttet til byen for en periode. Ifølge Dagbladet skal han gjennom totalt 33 strålebehandlinger, og han skal nå «Lothepus» må operere bort flere svulster.

RELATERTE BØKER