Kom igjen, skriv!

Kom igjen, skriv! En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
11,58 MB
FILNAVN
Kom igjen, skriv!.pdf
ISBN
8548981945859

BESKRIVELSE

Denne boka er både for deg som elsker å skrive og for deg som alltid har hatt lyst til å prøve, men trenger et lite dytt for å komme i gang. Her får du 200 kreative oppgaver, begynnelser, slutter og eksperttips som kommer til å gi pennen fart på papiret. La deg inspirere, slipp deg løs - og kom igjen, skriv!

det er helt korrekt. du kan skrive igjen og igjen.

kaggeforlag Kom igjen, skriv! 200 ideer til deg som liker, elsker eller bare har lyst til å prøve å skrive Forfatter: Eivind Stoud Platou Veil. pris: Kr 199,00 ISBN: 9788248918011 Utgitt: 2016 Heftet/Innbundet: Heftet Sol sol kom igjen Sol sol kom igjen Sola er min beste venn Vekk med skyer paraplyer hold nå opp å regne Sol sol kom igjen Sola er min beste venn Varm meg her og varm meg der og varm meg alle veier.

RELATERTE BØKER