Kom igjen, skriv!

Kom igjen, skriv! En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
8,30 MB
FILNAVN
Kom igjen, skriv!.pdf
ISBN
8780120402033

BESKRIVELSE

Denne boka er både for deg som elsker å skrive og for deg som alltid har hatt lyst til å prøve, men trenger et lite dytt for å komme i gang. Her får du 200 kreative oppgaver, begynnelser, slutter og eksperttips som kommer til å gi pennen fart på papiret. La deg inspirere, slipp deg løs - og kom igjen, skriv!

C D Em D La oss pakke det vi har, og dra Em D Em D Og finne oss et sted ved havet, eller foten av et fjell C D Em D Og kanskje kan vi leve litt av det vi dyrker selv Ref. Kjøp Kom igjen, skriv! 200 ideer, tips og begynnelser til deg som liker, elsker eller bare har lyst til å prøve å skrive fra Tanum Denne boka er både for deg som elsker å skrive og for deg som alltid har hatt lyst til å prøve, men trenger et lite dytt for å komme i gang. Her får du 200 kreative oppgaver, begynnelser, slutter og eksperttips som kommer til å gi pennen fart på papiret. Eivind Platou: Kom igjen, SKRIV! Published on Jan 7, 2016.

Kjøp boken Kom igjen, skriv! (ISBN 9788248918011) hos Adlibris.com. Fri frakt fra {0} kr.

RELATERTE BØKER