Johannes Jensen og kjærligheten

Johannes Jensen og kjærligheten - Henrik Hovland | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Henrik Hovland
DIMENSJON
4,79 MB
FILNAVN
Johannes Jensen og kjærligheten.pdf
ISBN
3480848731317

BESKRIVELSE

I den første boken om Johannes Jensen følte han seg annerledes. I Johannes Jensen og kjærligheten føler han seg alene. Om kvelden når han skal sove, er det ingen som brer over ham. Ingen har sittet i stolen hans og ingen har dusjet i dusjen. En dag han går tur, får han øye på Frida. Johannes Jensen har aldri sett noe så vakkert på Majorstua, og han hjelper Frida med å vanne i parsellhagen. Men Frida er en aktiv og sosial dame og Johannes Jensen kjenner at han får vondt i hjertet. "Kanskje du er forelsket," sier Doktor Fjeld. "Er det alvorlig?" spør Johannes Jensen. "Det kan være det," sier Doktor Fjeld.Tekst og tegninger gjør dette til en nydelig bok om forelskelse og kjærlighet.

En dag han går tur, får han øye på Frida. Johannes Jensen har aldri sett noe så vakkert på Majorstua, og han hjelper Frida med å vanne i ... I Johannes Jensen og kjærligheten føler han seg alene.

Johannes … LES MER Jensen har aldri sett noe så vakkert på Majorstua, og han Henrik Hovland skrev til sammen 24 reportasjer for Dagbladet under krigen i Irak. Har også jobbet som frilansjournalist på Balkan og i Mellom-Amerika under krigene der.

RELATERTE BØKER