Hevnen tilhører meg

Hevnen tilhører meg - Asle Skredderberget | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Asle Skredderberget
DIMENSJON
11,3 MB
FILNAVN
Hevnen tilhører meg.pdf
ISBN
9664529153153

BESKRIVELSE

Nominert til Rivertonprisen 2019.Harald Halvorsen, en av Norges rikeste menn, blir funnet drept i et nedlagt sykehjem i Oslo. Samme dag legges en video ut på nettet, som viser en iscenesatt rettssak der Halvorsen er den tiltalte. Bak filmen, som ender med tortur og henrettelse, står en gruppe inspirert av den norrøne hevnerguden Våle. De har til hensikt å straffe utpekte medlemmer av eliten både i Norge og ellers i Europa. Det er alle personer som bærer på mørke hemmeligheter, og som har bygget opp svarte formuer. Det viser seg raskt at Våle-gruppen har stor gjennomføringsevne og betydelige ressurser.Økokrimetterforskeren Milo Cavalli blir satt på saken sammen med Oslo-politiet. Men siden han er arving av en stor familieformue, blir han etter hvert selv et mål for de norrøne hevnerne. Han må finne bakmennene før de finner ham. Anmelderne mener:«... en uhyggelig og enormt spennende leseopplevelse.»Bygdebladet

Harald Halvorsen, en av Norges rikeste menn, blir funnet drept i et nedlagt sykehjem i Oslo. Samme dag legges en ... Kjøp 'Hevnen tilhører meg, kriminalroman' av Asle Skredderberget fra Norges raskeste nettbokhandel.

July 13, 2019 · Økokrimetterforskeren Milo Cavalli er endelig tilbake! Hør en smakebit fra "Hevnen tilhører meg", lest av forfatteren selv. Related Videos.

RELATERTE BØKER