Fonetikk for logopeder og audiopedagoger

Fonetikk for logopeder og audiopedagoger - Kolbjørn Slethei, Marit Bollingmo, Olaf Husby | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Kolbjørn Slethei, Marit Bollingmo, Olaf Husby
DIMENSJON
8,97 MB
FILNAVN
Fonetikk for logopeder og audiopedagoger.pdf
ISBN
9484461081721

BESKRIVELSE

«Fonetikk for logopeder og audiopedagoger» er en grunnbok som redegjør for sentrale kunnskapsområder innen fonetikk. Grunnleggende betingelser for talekommunikasjon, og dermed også hva som trengs for å bøte på dysfunksjonell talekommunikasjon, blir grundig omtalt i boken. Boken behandler fonetiske fagområder, både det fysiologiske, akustiske og auditive. Forfatterne peker systematisk på hvordan disse fagområdene griper inn i hverandre slik at de danner kommunikasjonskjeder som er gyldige og felles for alle språk, men også hvordan de kan svekkes eller bryte sammen til dysfunksjonell talekommunikasjon. Boken tar også opp utfordringer i møtet mellom forskjellige språk og dialekter, og mellom aldersgrupper og generasjoner. Målgruppen er primært logopeder og audiopedagoger, både som profesjonsstudenter og som praktikere. En omfattende indeks gjør den egnet som oppslagsverk for målgruppenes profesjoner.

Marit Bollingmo, Olaf Husby og Kolbjørn Slethei. Legg i ønskeliste.

Hillestad, Birte; Robbins, Sissel Wuttudal ... Helse- og omsorgsdepartementet har vedtatt følgende endringer i takster for logopeder og audiopedagoger fra 1. juli 2019: A1 Undersøkelse økes fra 1562 til 1573 kr.

RELATERTE BØKER