Fonetikk for logopeder og audiopedagoger

Fonetikk for logopeder og audiopedagoger - Kolbjørn Slethei, Marit Bollingmo, Olaf Husby | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Kolbjørn Slethei, Marit Bollingmo, Olaf Husby
DIMENSJON
3,63 MB
FILNAVN
Fonetikk for logopeder og audiopedagoger.pdf
ISBN
1458855610396

BESKRIVELSE

«Fonetikk for logopeder og audiopedagoger» er en grunnbok som redegjør for sentrale kunnskapsområder innen fonetikk. Grunnleggende betingelser for talekommunikasjon, og dermed også hva som trengs for å bøte på dysfunksjonell talekommunikasjon, blir grundig omtalt i boken. Boken behandler fonetiske fagområder, både det fysiologiske, akustiske og auditive. Forfatterne peker systematisk på hvordan disse fagområdene griper inn i hverandre slik at de danner kommunikasjonskjeder som er gyldige og felles for alle språk, men også hvordan de kan svekkes eller bryte sammen til dysfunksjonell talekommunikasjon. Boken tar også opp utfordringer i møtet mellom forskjellige språk og dialekter, og mellom aldersgrupper og generasjoner. Målgruppen er primært logopeder og audiopedagoger, både som profesjonsstudenter og som praktikere. En omfattende indeks gjør den egnet som oppslagsverk for målgruppenes profesjoner.

Fonetikk for logopeder og audiopedagoger Oslo: Universitetsforlaget. * Solbakk, A.-K., Løvstad, M.

Morphosyntactic Variation in Predicative Adjectives Used with the Imperative of the Corpula Verb _Symu in Ukrainian. Fonetikk for logopeder og audiopedagoger. Fonetikk for logopeder og audiopedagoger Slethei, Kolbjørn - Bollingmo, Marit - Husby, Olaf.

RELATERTE BØKER