Ett hus utsn speglar

Ett hus utsn speglar - Mårten Sandén | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Mårten Sandén
DIMENSJON
11,99 MB
FILNAVN
Ett hus utsn speglar.pdf
ISBN
7482402813762

BESKRIVELSE

Gamle Henriettas hus er som skapt for gjemsel, og fullt av trapper og gjemmesteder. En gang var hun en vakker skuespillerinne, men nå ligger hun syk i rommet sitt mens slekten er samlet for å våke over henne. Stemningen er ganske dyster, men 11-år gamle Thomasine og søskenbarna hennes prøver likevel å finne på noe morsomt i det gamle huset, der det ikke finnes et eneste speil. Men en dag finner de rommet der alle speilene står gjemt, og mystiske ting begynner å skje.

I Henriettas hus finns det inga speglar - är det kanske för att Henrietta, en gång i tiden en känd skådespelerska, plockade bort dem när hon började känna… Ett hus utan speglar (0 ... Henriettas hus är som gjort för kurragömmalek, fyllt av trappor, skrymslen och garderober.

5.0 2 5 Författare: Mårten Sandén. Finns som e-bok.

RELATERTE BØKER