Et midtsommernattsmareritt

Et midtsommernattsmareritt - Jan Chr. Næss | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Jan Chr. Næss
DIMENSJON
12,75 MB
FILNAVN
Et midtsommernattsmareritt.pdf
ISBN
4408299945666

BESKRIVELSE

Bok to i den historiske trilogien Den gylne parykken. London, 1654: Jonah Hemp står på scenen i et vertshus og lover en spektakulær forestilling. Tilskuerne blir overveldet av det de får se: slaver i afrikansk stammedans, det utstoppede liket av en sjørøver og groteske zombier. Men blant publikum er det også menn som ikke er kommet for å bli underholdt. En er ute etter den gylne parykken. En annen jakter på mennesker han kan selge. Et midtsommernattsmareritt er oppfølgeren til Det tapte paradis. I forrige bok møtte vi Jonah og Medeia i helt andre omgivelser, på en tobakksgård i Karibien. Nå er de i en europeisk storby, og har forlatt sine tidligere liv som slaveeiersønn og slave. Men er de egentlig frie? Kan de starte på nytt, og vil nye bekjentskaper dem vel? Sagt om Det tapte paradis: «Ellevill sjørøverfortelling»Cathrine Krøger, Dagbladet «For fulle segl. Sjørøvarromanen syner slitestyrke i ny trilogi.»Janne Karin Støylen, Dag og tid «dette er uten tvil årets, om ikke tiårets, mest originale bok for ungdom»Ibby, Norsk Barnebokforum «intelligent crazykomikk som både innfrir og overgår en rekke sjangerforventninger.»Bokmorten, Morten Olsen Haugen på Instagram

London, 1654: Jonah Hemp står på scenen i et vertshus og lover en spektakulær forestilling. Tilskuerne blir overveldet av det de får se: slaver i afrikansk stammedans, det utstoppede liket av en sjørøver og groteske zombier. Det finnes ingen anmeldelser for denne boken.

Tilskuerne blir overveldet av det de får se: slaver i afrikansk stammedans, det utstoppede liket av en sjørøver og groteske zombier. Det finnes ingen anmeldelser for denne boken. Klikk her for bli den første til å gi din mening Nustad & Partners AS Prosa, Bildebok Barn og unge Påmeldt Vanja Elisadatter Ulfsnes Gutten som lurte Stallo ‐ Bárdni gii stálu dájuhii MIKSAPIX INTERACTIVE AS Prosa, Bildebok Barn og unge Påmeldt Thierry Cazals Ein elefant i paradis H E BRAMNESS Hanne Elisabeth Bramness Lyrikk Barn og unge Påmeldt Bjørn Ingvaldsen Nudistene GYLDENDAL NORSK FORLAG AS Prosa Barn og unge Påmeldt Henrik ... Hjem / Barnebøker / -Barnebøker, diverse / Gahrton, Måns: EVA & ADAM - Et midtsommernattsmareritt Gahrton, Måns: EVA & ADAM - Et midtsommernattsmareritt kr 50,00 Eon er en tegneserie av den norske tegneserieskaperen Lars Lauvik.Serien er en videreutvikling av serien Wildlife.Serien så dagens lys i 1998, da den ble tatt inn som gjesteserie i Dagbladet.

RELATERTE BØKER