Det du trenger å vite om hestens helse

Det du trenger å vite om hestens helse - Kieran O'Brien | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Kieran O'Brien
DIMENSJON
11,93 MB
FILNAVN
Det du trenger å vite om hestens helse.pdf
ISBN
7307616567244

BESKRIVELSE

Det eneste du trenger i tillegg til veterinær! Boken er et must for alle som er i befatning med hester. Det er påvist at jo mer du vet om din hests helse, jo mer sannsynlig er det at du gjør de rette tingene når problemer oppstår. I denne boken utruster veterinær Kieran O'Brian deg med det du trenger å vite. Presentasjonen er klar og presis og gjør at du kan finne det du leter etter raskt og enkelt. Praktisk og saklig - dette er et referanseverk som tar for seg alt det viktigste om hestens helse.

I dette innlegget ser vi på hva du trenger å vite og hvor du kan få hjelp. videre. Du finner informasjon om landets pasient- og brukerombud på helsenorge.no Helsenorge.no Pakkeforløpet skal bidra til økt brukermedvirkning og brukertilfredshet.

... Om det ikke mistenkes at pasienten har hatt flimmer i flere måneder eller år før det oppdages, vil man som regel prøve å gjenopprette normal hjerterytme. Alt du trenger å vite om blødende tannkjøtt.

RELATERTE BØKER