Bristepunktet

Bristepunktet - Belinda Bauer | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Belinda Bauer
DIMENSJON
6,76 MB
FILNAVN
Bristepunktet.pdf
ISBN
9488379074394

BESKRIVELSE

Nominert til Booker-prisen!En kveldende varm sommerkveld sitter tre søsken alene igjen i en bil. Moren har gått for å ringe etter hjelp. Hun har overlatt ansvaret til eldstemann, Jack, som kun er elleve år. Men moren kommer aldri tilbake.Tre år senere har Jack fortsatt ansvaret for de to yngste. Barna gjør sitt beste for å overleve uten foreldre. Men da kniven som trolig drepte moren deres dukker opp, risikerer de å miste alt ved å gå til politiet.Terningkast 6 "«Bristepunktet» er både en original og spennende krim, og en skikkelig rørende familiehistorie." Ole Jacob Hoel, AdresseavisenTerningkast 6 "(...) muligens hennes mesterverk." Jarle Natland, Stavanger Aftenblad"Den beste krimromanen jeg har lest på veldig, veldig lenge." Val McDermid

skyene var tunge og ladet til bristepunktet med iskrystaller som snart skulle bli til vinterens første snøvær Kjøp 'Bristepunktet' av Belinda Bauer fra Norges raskeste nettbokhandel. Vi har følgende formater tilgjengelige: Heftet, Innbundet, E-bok | 9788202643676 Definisjon av på bristepunktet i Online Dictionary.

Men interessen for hvordan denne enorme summen blir brukt, har vært liten. Brennpunkt avdekker i kveldens program at vi i realiteten ikke har noe norsk forsvar.

RELATERTE BØKER