Bristepunktet

Bristepunktet - Belinda Bauer | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Belinda Bauer
DIMENSJON
4,57 MB
FILNAVN
Bristepunktet.pdf
ISBN
9863975325175

BESKRIVELSE

Nominert til Booker-prisen!En kveldende varm sommerkveld sitter tre søsken alene igjen i en bil. Moren har gått for å ringe etter hjelp. Hun har overlatt ansvaret til eldstemann, Jack, som kun er elleve år. Men moren kommer aldri tilbake.Tre år senere har Jack fortsatt ansvaret for de to yngste. Barna gjør sitt beste for å overleve uten foreldre. Men da kniven som trolig drepte moren deres dukker opp, risikerer de å miste alt ved å gå til politiet.Terningkast 6 "«Bristepunktet» er både en original og spennende krim, og en skikkelig rørende familiehistorie." Ole Jacob Hoel, AdresseavisenTerningkast 6 "(...) muligens hennes mesterverk." Jarle Natland, Stavanger Aftenblad"Den beste krimromanen jeg har lest på veldig, veldig lenge." Val McDermid

Men moren kommer aldri tilbake, og blir senere funnet drept i veikanten. Bruk feltet under til å legge til et nytt synonym til på bristepunktet. Hvis du vil legge til flere synonymer kan du gjøre det ved å separere dem med komma.

Av Pål Velo EKSPLOSIVT: Gresk opprørspoliti skjøt tåregass mot demonstranter fra flyktningleiren Moria på Lesvos i Hellas tirsdag. FOTO: MANOLIS LAGOUTARIS, AP/NTB SCANPIX.

RELATERTE BØKER