Bokstavoppdrag I

Bokstavoppdrag I - Janne Aasebø Johnsen | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Janne Aasebø Johnsen
DIMENSJON
11,26 MB
FILNAVN
Bokstavoppdrag I.pdf
ISBN
3095628263470

BESKRIVELSE

Hvem er Inas hemmelige venn? Detektivene Ina og Sam har fått et nytt oppdrag. Tror du de klarer å løse saken? Bokstavoppdrag I er en del av serien Ordriket Bokstavoppdrag, som til sammen inneholder 29 bøker, én for hver bokstav i alfabetet. Serien er en del av læreverket Ordriket, men fortellingene er selvstendige og kan brukes uavhengig av læreverket. Bøkene passer til begynnerleseren. De har én linje tekst per side, og befinner seg på nivå 1 i biblioteket Lesedilla. Digitale versjoner med innlest lyd finnes på lesedilla.no.

Serien er ein del av læreverket Ordriket, men forteljingane er sjølvstendige og kan brukast uavhengig av læreverket. Bøkene passar til ... Bokstavoppdraga består av 29 bildebøker med enkel tekst og handlar om Sam og Ina som har eit detektivbyrå i trehytta i hagen ti Sam.

Fag. Kroppsøving Bokstavoppdrag B er ein del av serien Ordriket Bokstavoppdrag, som til saman inneheld 29 bøker, éi for kvar bokstav i alfabetet.

RELATERTE BØKER