Bergtatt

Bergtatt - Henrik Svensen | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Henrik Svensen
DIMENSJON
10,80 MB
FILNAVN
Bergtatt.pdf
ISBN
5308599248144

BESKRIVELSE

Boka handler om fjellenes historie og menneskers forhold til dem. Noen sentrale temaer er fremveksten av vitenskapen om fjell, tenkning om fjell og sammenhengen mellom idéer og naturforståelse, og hva som foregår i dypet av fjellkjeder. Har litteraturliste og register.

De var da bergtatt eller innkvervd. Kilder til denne forestillingen finnes i eventyr, folkeviser og sagn.

Tre i Norge har alt slått leir på Norsk fjellsenter - tek du turen innom? BUTIKK I butikken har vi dei gode turkarta, bøker for store og små, suvenirar, leiker og smykker. Utforsk de mystiske marmorgrottene på Bergtatt ved Eide! Daglige turer hele sommeren, og billettene bestiller du her! Besøkende tas ombord på flåter, som seiler over den underjordiske innsjøen under fortryllende belysning. Innerst inne i fjellet legger vi til kais, for så å smake på det reine kildevannet som tappes direkte fra fjellveggen. Vår meny består av italienske retter laget med velsmakende ingredienser.

RELATERTE BØKER