Atterkomaren

Atterkomaren - Lene Kaaberbøl | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Lene Kaaberbøl
DIMENSJON
10,58 MB
FILNAVN
Atterkomaren.pdf
ISBN
3658274671601

BESKRIVELSE

Den spennande finalen om villheksa Clara I den siste om villheksa Clara har Blodsungen vendt tilbake til livet. Ho vil gjere alt for å bli der, om ho så må ete kvart einaste levande vesen på jorda! Det er opp til Clara og heksekretsen hennar å stanse henne - sjølv om dei veit kva det krev: For å få atterkomaren ut av verda må éin i kretsen døy. Atterkomaren er den spennande finalen i Villheks-serien, om Clara som må kjempe for å overleve som villheks, i ei verd der magi ikkje akkurat er barnemat. Serien kjem ut parallelt på nynorsk og bokmål. Dette er nynorskutgåva. Bokmålsutgåva heiter Gjenkommeren. Får 8 år. Omsett av Øystein Rosse.

Les også Eldprøva, Viridians blod, Kimæras hemn, ... Den spennande finalen om villheksa Clara I den siste om villheksa Clara har Blodsungen vendt tilbake til livet. Ho vil gjere alt for å bli der, om ho så må ete kvart einaste levande vesen på jorda! Det er opp til Clara og heksekretsen hennar å stanse henne - sjølv om dei veit kva det […] Lene Kaaberbøl: Villheks - Atterkomaren Til norsk ved Øystein Rosse No har den sjette og siste boka i Villheks-serien kome på norsk, og med det er den spanande bokserien om den unge villheksa Clara komplett. Den spennande finalen om villheksa Clara I den siste om villheksa Clara har Blodsungen vendt tilbake til livet.

Serien kjem ut parallelt på nynorsk og bokmål. Dette er bokmålsutgåva.

RELATERTE BØKER