Ufattelig kjærlighet

Ufattelig kjærlighet - Francine Rivers | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Francine Rivers
DIMENSJON
4,99 MB
FILNAVN
Ufattelig kjærlighet.pdf
ISBN
5760835349668

BESKRIVELSE

California 1850: Gullgraving trakk både menn og kvinner til området. Menn solgte sin sjel for en pose gull. Kvinner solgte sin kropp for et sted å sove. Angel selges til prostitusjon som barn, og forventer ikke annet enn at menn vil utnytte henne. Hun overlever ved å gjøre seg hard, men innvendig kjenner hun seg tom og død. Så møter hun Michael Hosea, en gudfryktig mann som vil adlyde Guds kall til å elske henne og ta Henne til hustru. Angel stritter imot og kjemper med onde minner. Francine Rivers har skrevet en fortelling som lever langt utenfor sine tidsrammer. «Ufattelig kjærlighet» holder fram Guds ubetingede, helbredende og evige kjærlighet.

Den er ikke bare fin, koselig og trygg, den krevde også at Gud selv skulle dø for oss. Det var altså kjærligheten som Gud har for oss som gjorde at Jesus sa seg villig til å dø på korset. Kjærlighet er den døgnflueaktige og dyrebare åpenheten som svulmer i brystet ditt, ikke en kostbar sten du bærer på ringfingeren.

En annen av hennes bøker, Den forbudte, har blitt filmatisert. Trenger du et godt sitat? På Siterte sitater finner du sitater og ordtak om kjærlighet og mer enn 1200 andre emner. Ufattelig kjærlighet oversettelse i ordboken norsk bokmål - engelsk på Glosbe, online ordbok, gratis. Bla milions ord og uttrykk på alle språk. din kjærlighet gjør meg så varm Sammen kan vi klare det meste, så lenge vi går arm i arm.

RELATERTE BØKER