Toner av kjærlighet og krig

Toner av kjærlighet og krig - Santa Montefiore | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Santa Montefiore
DIMENSJON
7,89 MB
FILNAVN
Toner av kjærlighet og krig.pdf
ISBN
4887715789932

BESKRIVELSE

Tre kvinner, tre skjebner: Følg familien Deverill gjennom generasjoner, kjærlighet, begjær og krig Året er 1910. Tre svært ulike jenter deler en idyllisk oppvekst på slottet Deverill. Men livene deres og godset de elsker står i fare når de irske uavhengighetskampene bryter ut. Krigen og kjærligheten tvinger kvinnene fra hverandre og fører dem til forskjellige kanter av verden. Men likevel er det én ting som alltid vil forene dem: den dype lengselen etter Deverillslottet og alle dets hemmeligheter...Dette er den første boken i Santa Montefiores bestselgende og gripende nye trilogi: Slottskrønikene.

Se hva andre mener om denne boka, og fortell hva du mener selv! Kjøp Toner av kjærlighet og krig fra Cappelendamm Tre kvinner, tre skjebner: Følg familien Deverill gjennom generasjoner, kjærlighet, begjær og krig. Året er 1910.

Tre svært ulike jenter deler en idyllisk oppvekst på slottet Deverill. Men livene deres og godset de elsker står i fare når de irske uavhengighetskampene bryter ut. "Toner av kjærlighet og krig - roman" av Santa Montefiore - Se omtaler, sitater og terningkast.

RELATERTE BØKER