Snøkvit

Snøkvit - Jacob Grimm, Wilhelm Grimm | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Jacob Grimm, Wilhelm Grimm
DIMENSJON
8,63 MB
FILNAVN
Snøkvit.pdf
ISBN
7330644221832

BESKRIVELSE

Det var midt på vinteren, og snøfnugga fall som fjør frå himmelen. Ei dronning sat ved vindauget, som hadde ei ramme av svart ibenholt, og sydde. Og medan ho sat og sydde og sågdrøymande ut på snøen, stakk ho seg i fingeren med nåla. Tre dropar blod fall på snøen, og det raude mot den kvite snøen var så vakkert at ho tenkte: Tenk om eg kunne få eit barn så kvitt som snø, så raudt som blod og så svart som ibenholt.

Til den er det sjølvsagt og heilt klåre paralellar i det mytiske innhaldet som ligg i botnen av historia. Men medan "Stormen" hadde musikk av Nils Henrik Asheim og Askepott av Peter Maxwell Davies, ... Lag på lag med gode, søte smaker, denne Oreokaken imponerer! Her får du nemlig knasende Oreobunn, frisk ostekrem, syndig sjokolademousse og fløyelsmyk krem toppet med Oreo, alt i ett.

Sist oppdatert: 24.09.2007 © Cappelen Damm AS ABBAs Benny Andersson og Björn Ulvaeus sin første musikal blir endelig satt opp i en fullskalaversjon - her på Folketeateret! Barneoperaen «Snøkvit», som hadde urpremiere ved Den Norske Opera og Ballett 15. mai, er både ei ny og ei gamal historie.

RELATERTE BØKER