Revolusjonens barn

Revolusjonens barn - Stéphane Courtois, Torgrim Titlestad, Frode Fanebust, Antonio Elorza | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Stéphane Courtois, Torgrim Titlestad, Frode Fanebust, Antonio Elorza
DIMENSJON
8,19 MB
FILNAVN
Revolusjonens barn.pdf
ISBN
8373400115096

BESKRIVELSE

.Revolusjonens barn er ei viktig og mangfaldig bok. I den fortetta ideologiserande verda vi lever med i dag, har analysar av dette slaget fått ein presserande aktualitet." Bernt Hagtvet, Dag og TidBoka er lettlest, selv om den er spekket med navn, datoer og historiske hendelser. Flere av opplysningene som kommer frem er nokså oppsiktsvekkende for den jevne leser. Hvem skulle tro at Einar Gerhardsen smuglet smykker og smaragder på Kominterns befaling?Aga Sadlowska, MinervaRevolusjonens barn trekker de historiske linjene fra den franske revolusjonens terror og frem til i dag og beskriver hvordan ulike totalitære ledere og regimer som Stalin, Mao, Pol Pot og Nord-Korea har blitt møtt med begeistring i deler av venstresiden. Etter hvert som disse har fallert har de søkt etter nye idealer og fyrtårn. Boken sammenstiller de kommunistiske, fascistiske og islamske dogmatiske drømmene og deres tanke om å skape det nye menneske som er overlegent andre. Det var også en stor debatt i Klassekampen om Revolusjonens barn med Mímir Kristjánsson og Frode Fanebust.

Flere av opplysningene som kommer frem er nokså oppsiktsvekkende for den jevne leser. Hvem skulle tro at Einar ... Pris: 305,-.

Fri frakt. Vi har mer enn 10 millioner bøker, finn din neste leseopplevelse i dag! Alltid lave priser, fri frakt over 299,- | Adlibris Revolusjonens barn.

RELATERTE BØKER