Revolusjonens barn

Revolusjonens barn - Stéphane Courtois, Torgrim Titlestad, Frode Fanebust, Antonio Elorza | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Stéphane Courtois, Torgrim Titlestad, Frode Fanebust, Antonio Elorza
DIMENSJON
9,41 MB
FILNAVN
Revolusjonens barn.pdf
ISBN
6022507622683

BESKRIVELSE

.Revolusjonens barn er ei viktig og mangfaldig bok. I den fortetta ideologiserande verda vi lever med i dag, har analysar av dette slaget fått ein presserande aktualitet." Bernt Hagtvet, Dag og TidBoka er lettlest, selv om den er spekket med navn, datoer og historiske hendelser. Flere av opplysningene som kommer frem er nokså oppsiktsvekkende for den jevne leser. Hvem skulle tro at Einar Gerhardsen smuglet smykker og smaragder på Kominterns befaling?Aga Sadlowska, MinervaRevolusjonens barn trekker de historiske linjene fra den franske revolusjonens terror og frem til i dag og beskriver hvordan ulike totalitære ledere og regimer som Stalin, Mao, Pol Pot og Nord-Korea har blitt møtt med begeistring i deler av venstresiden. Etter hvert som disse har fallert har de søkt etter nye idealer og fyrtårn. Boken sammenstiller de kommunistiske, fascistiske og islamske dogmatiske drømmene og deres tanke om å skape det nye menneske som er overlegent andre. Det var også en stor debatt i Klassekampen om Revolusjonens barn med Mímir Kristjánsson og Frode Fanebust.

Ved siden av «Nr. 13» er «Revolusjonens røst» hans mest kjente dikt. 3.

Forfatterne og utgiverne av Revolusjonens barn har gjort alt riktig. For det første er det en bok som virkelig går i dybden når det gjelder hvilke problemer vår sivilisasjon nå står overfor.

RELATERTE BØKER