På tur i Narvik og omegn

På tur i Narvik og omegn - Bjørn Forselv | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Bjørn Forselv
DIMENSJON
4,37 MB
FILNAVN
På tur i Narvik og omegn.pdf
ISBN
2698533402830

BESKRIVELSE

Området runt Narvik är känt för sin fantastiska och mångfasetterade natur. Denna bok beskriver 100 utvalda vandringsturer i området, från Stetind i söder till Bjerkvik i norr. Boken innehåller turbeskrivningar för korta stadsnära stigar (lämpliga för bland annat barnfamiljer), toppturer till de klassiska fjälltopparna och stugturer i det väl utbyggda nätet av turistföreningsstugor. Dessutom beskrivs den anrika Rallarveien, stigen från Abisko till Rombaksbotn som är en kvarleva från den tid då järnvägen Malmbanan byggdes.Den som köper boken får också tillgång till Internet-sidan www.turinarvik.no. Sidan innehåller en mängd bonusmaterial till boken, bland annat kan man lasta ned spårloggar för alla turer till sin Garmin-GPS.

Slaget om Narvik skiller seg ut fra den tyske invasjonen av Sør-Norge ved at de norske og allierte styrkene gjennomførte offensive ... Nei jeg har ikke noe bokprosjekt på gang,men jeg kjøpte den utmerkede boken "På tur i Narvik og omegn" av Bjørn Forselv,der er det mye matnyttig når man skal ut på tur i dette området,anbefales på det sterkeste Denne boken ble jeg anbefalt å kjøpe av Sykkelsture fra Narvik I boken er det også anbefalinger av annen relevant litteratur I samarbeid med Opus Narvik begynte ballen å rulle, og nå har han satt sammen en 19-dagers tur med et innholdsrikt program. I tillegg til historiske vandringer til berømte steder, klatring på kjente fjell og kanopadling, blir det rafting på Yukon River, og besøk i Vancouver, der museer og sightseeing skal unnagjøres. Bli med på en tur over Gautefallheia fra Heiland i Gjerstad til Felehovet.

Velkommen til "På tur i Narvik og omegn" sin facebook side. Med morgentoget fra Narvik til Katterat er du raskt oppe på 373 moh. og kan nyte turen sørover, forhåpentligvis med sola i ansiktet og på godt føre.

RELATERTE BØKER