Natur - bruk og vern

Natur - bruk og vern - Rune Aae | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Rune Aae
DIMENSJON
9,64 MB
FILNAVN
Natur - bruk og vern.pdf
ISBN
4315003279925

BESKRIVELSE

Læreboka tar for seg hvordan man kan kartlegge hvilke konsekvenser menneskelig aktivitet har og har hatt på sårbar natur. Dessuten beskrives aktuelle lover og regler, forvaltningsnivåer og aktører. Læreboka omhandler også bruk av kart, metoder og andre hjelpemidler for planlegging av bruksplaner, verneplaner og tiltak.

Tekniske inngrep og inngrepsfri natur i og rundt Kvanndalen landskapsvernområde. Trykk på lenke for å sjå større utgåve og kartforklaring. Hovedformålet med gruppen er å ha en møteplass for å inspirere og styrke forskningen innenfor planlegging og ressursforvaltning på Fakultet for landskap og samfunn (LANDSAM), med utgangspunkt i Institutt for by- og regionplanlegging.

Men det samlede presset på den urørte naturen er en stor trussel mot det rike naturmangfoldet. 6. bruk og vern av sjø og vassdrag, med tilhørende strandsone, herunder områder for ferdsel, farleder, fiske, akvakultur, drikkevann, natur- og friluftsområder.

RELATERTE BØKER