Kjeldesortering!

Kjeldesortering! - Inger Strömsten | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Inger Strömsten
DIMENSJON
9,23 MB
FILNAVN
Kjeldesortering!.pdf
ISBN
3045430401491

BESKRIVELSE

Boka er på nivå 4 i Leseuniverset. Den krever et ordforråd på ca 135-200 ord, det er maksimalt seks linjer per oppslag, teksten er enkel og sammenhengende, det er billedstøtte til teksten, orda er enkle og skildrende, det kan forekomme sammensatte ord, fleirstavingsord, doble konsonanter og ikke-lydrette ord.

Det er fleire grunnar til dette. Det er menneske som behandlar emballasjen vidare når han blir sortert, i transport og på gjenvinningsanlegg. Tips og regler for sortering av avfall i Stavanger kommune. Hvor mye søppel vi kaster i Norge har doblet seg siden tidlig på 1970-tallet, noe som henger sammen med et stadig større forbruk.

Skal du byggje, rive eller rehabilitere bygg av ein viss storleik, må du lage ein plan for korleis du skal handtere avfallet. Tenesteomtale. kildesortering oversettelse i ordboken norsk bokmål - engelsk på Glosbe, online ordbok, gratis.

RELATERTE BØKER