Førstehjelp

Førstehjelp - Andrea Holst, Daniela Bolze | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Andrea Holst, Daniela Bolze
DIMENSJON
8,11 MB
FILNAVN
Førstehjelp.pdf
ISBN
7597572630445

BESKRIVELSE

Omhandler akutt førstehjelp og hva eier og rytter kan og bør gjøre ved ulike skader og sykdomstegn, og når en bør eller må kontakte veterinær. Andrea Holst er veterinær i Nord-Tyskland og Daniela Bolze er journalist som har spesialisert seg på alt som har med ridning og hestehold. Begge har ridd tur og konkurranser i flere tiår.

Det er læreren og ikke helsepersonell som er best egnet til å lære elevene førstehjelp. Sammen vil vi skape trygge og handlekraftige livreddere.

Førstehjelp er i stadig endring, og derfor er det viktig å holde seg oppdatert. Informasjonen nedenfor er utarbeidet for industrivernpersonell, og tar for seg de skadene som det erfaringsvis er størst risiko for kan inntreffe i en industribedrift. Kurs for elektrikere FSE førstehjelp.

RELATERTE BØKER