Elektronikk - prosjekt til fordypning

Elektronikk - prosjekt til fordypning - Oddvar Magnussen | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Oddvar Magnussen
DIMENSJON
11,33 MB
FILNAVN
Elektronikk - prosjekt til fordypning.pdf
ISBN
9946959972145

BESKRIVELSE

Boka er primært laget for prosjekt til fordypning i data-elektronikerfaget i den videregående og er knyttet opp mot to modulbaserte byggeprosjekter, en enkel alarm og en enkel forsterker der hver elev bygger sin modul. Arbeids- og teorioppgaver, funksjonsbeskrivelser og produksjonsunderlag til alle modulene og simuleringsfiler til de fleste modulene er tilgjengelig her (kommer).Gjennom å bygge opp disse to enkle elektronikksystemene lærer elevene lodde- og monteringsteknikk, komponentkunnskap og systemforståelse, og ved å utføre måle- og arbeidsoppgavene til modulene lærer elevene grunnleggende teori, dokumentasjonsbruk og måle- og feilsøkingsteknikk. I forbindelse med sammenkobling av modulene må elevene samarbeide og de får dermed også øvelse i å uttrykke seg muntlig og skriftlig. Hver elev gjør teori- og måleoppgavene til sin modul og presenterer resultatet for klassen.

13 av våre elever arbeider nå med frisørfaget. De er to tirsdager på Eiker videregående , og hver tredje tirsdag på St.

Postadresse: 0055 Oslo | Besøksadresse: Akersgata 47/49 | Telefon: + 47 21 61 65 00 ... 1.2 MÅL FOR VURDERING AV PROSJEKT TIL FORDYPNING I BUSKERUD En av strategiene i Kunnskapsskolen i Buskerud er å kvalitetssikre og kvalitetsutvikle innhold, organisering og vurderingspraksis i Prosjekt til fordypning (PTF/PFO). PTF skal forankres i forpliktende samarbeidsavtaler, og skolen skal følge eleven tett til avtale om læreplass. Pris: 275,-.

RELATERTE BØKER