Det er min tur nå

Det er min tur nå - Renate Nedregård | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Renate Nedregård
DIMENSJON
3,84 MB
FILNAVN
Det er min tur nå.pdf
ISBN
5358095477262

BESKRIVELSE

Mitt nye liv kommer med nye muligheter. Og denne gangen skal jeg ikke ødelegge det. Alt er perfekt da Melissa blir kjæresten til Zoran. Det er våren i 10. klasse, det er forelskelse og festing, og Melissa har endelig havnet i den riktige gjengen. Da passer det dårlig at hun ikke klarer å glemme Alexander. Perfekte Alexander. Uoppnåelige Alexander. Han som tilbringer påskeferiene i terrassesuiten på høyfjellshotellet. Han som viser henne at fremtidsutsiktene er utrolig mye bedre fra toppetasjen. Melissa begynner å forstå at hun hører hjemme et annet sted. Og bare Alexander kan ta henne med dit.

Det er ekte, den står i hyllen i bokhandlerne, jeg har sjekket. Det er nemlig ikke min tur, det er først og fremst Melissa Victorias tur.

- tror de at bergen er hollywood, eller? fingrende mine er iskalde. jeg knipser bort sneipen, og setter meg på henende.

RELATERTE BØKER