Den gode dinosaur. Alt om meg! Møt Arlo og Tass, skriv om helten din, velg favorittdinosaurer

Den gode dinosaur. Alt om meg! Møt Arlo og Tass, skriv om helten din, velg favorittdinosaurer - Disney | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Disney
DIMENSJON
12,45 MB
FILNAVN
Den gode dinosaur. Alt om meg! Møt Arlo og Tass, skriv om helten din, velg favorittdinosaurer.pdf
ISBN
8742156235946

BESKRIVELSE

Lim inn bilder av deg selv, familien og vennene dine, beskriv dem og tegn dem, fortell om huset du bor i, hvem som er heltene dine, før din egen drømme-dagbok og svar på quizen for å finne ut hva slags dinosaur du er. I denne boka blir du også bedre kjent med din favoritt-apatosaur Arlo og vennen hans, menneskekreet Tass.

Skadedyret.. Den gode dinosaur er søt, men den er dessverre en ganske sjarmløs affære. Vi møter en apatosaurus-familie hvor minstemann, Arlo, er verdens største pyse.

Gruppen inkluderte de største landdyrene som har eksistert på kloden vår, men dinosaurene døde i hovedsak ut under den store kritt/tertiær-masseutdøingen. Det er en historie om venskab, om sorg, om glæde, om familie og om at stå sammen i alt, hvad livet byder én… Det er først og fremmest en fantastisk fortælling om at være modig - og turde konfrontere sin frygt… Disney har begået endnu et lille mesterværk med "Den gode dinosaur" - og jeg blev, som nævnt, i den grad virkelig ... Hva er en dinosaur? De første dinosaurknoklene ble funnet i England i 1824, og det ble antatt at de stammet fra øgler, i slekt med den store marine øglen Mosasaurus, som var blitt funnet i Belgia allerede i 1770. Øgler har imidlertid beina vinkelrett ut fra kroppen og hviler buken på bakken. Information om filmen Den gode dinosaur - 2 D - dansk tale.

RELATERTE BØKER