Den andre kvinnen

Den andre kvinnen - Therese Bohman | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Therese Bohman
DIMENSJON
5,59 MB
FILNAVN
Den andre kvinnen.pdf
ISBN
3117796594359

BESKRIVELSE

Den andre kvinnen er en lidenskapelig kjærlighetshistorie mellom en gift mann og en elskerinne, men også en roman som er sentral i den skandinaviske litterære diskusjonen om kjønn og klasse.Hun jobber på kantinen på Norrköpings sykehus, står lengst ned i hierarkiet, etter legene, sykepleierne og hjelpepleierne. Hun vet at hun ikke hører hjemme der, at hun er akslet for noe større. Hun skal bli forfatter, flytte et annet sted og leve et helt annet liv.En dag kommer hun i snakk med overlege Carl Malmberg, og han tilbyr å kjøre henne hjem. Det blir starten på en lidenskapelig kjærlighetshistorie mellom en gift mann og en elskerinne som drømmer seg bort.Den andre kvinnen ble blant annet nominert til Sveriges Radios romanpris og Nordisk råds litteraturpris.

- Forholdet endret seg etter filmen Viste seg frem uten ringen. I etterkant av bruddet har Irina Shayk for øvrig blitt observert en rekke ganger uten det som skal være en forlovelsesring fra Bradley Cooper. Nå er det jo gjerne slik at den andre kvinnen er følelsesmessig engasjert, les forelsket.

Publisert: Publisert: 2. juli 2019 - Jeg husker godt en tur til utlandet, som vi hadde sammen. Den andre kvinnen Jeg sitter på toget til Bergen og kultiverer min tredje forkjølelse på to uker.

RELATERTE BØKER