Bristepunktet

Bristepunktet - Belinda Bauer | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Belinda Bauer
DIMENSJON
9,7 MB
FILNAVN
Bristepunktet.pdf
ISBN
1177449904187

BESKRIVELSE

Nominert til Booker-prisen!En kveldende varm sommerkveld sitter tre søsken alene igjen i en bil. Moren har gått for å ringe etter hjelp. Hun har overlatt ansvaret til eldstemann, Jack, som kun er elleve år. Men moren kommer aldri tilbake.Tre år senere har Jack fortsatt ansvaret for de to yngste. Barna gjør sitt beste for å overleve uten foreldre. Men da kniven som trolig drepte moren deres dukker opp, risikerer de å miste alt ved å gå til politiet.Terningkast 6 "«Bristepunktet» er både en original og spennende krim, og en skikkelig rørende familiehistorie." Ole Jacob Hoel, AdresseavisenTerningkast 6 "(...) muligens hennes mesterverk." Jarle Natland, Stavanger Aftenblad"Den beste krimromanen jeg har lest på veldig, veldig lenge." Val McDermid

Når det kommer til det punktet hvor man ikke orker mer, verken fysisk eller psykisk. Når man har dratt strikken så langt at den ryker. bristepunkt - substantiv punkt, belastningsgrad hvor noe brister.

Se flere bøker fra Belinda Bauer. Kjøp Bristepunktet fra Cappelendamm Nominert til Booker-prisen! En kveldende varm sommerkveld sitter tre søsken alene igjen i en bil. Moren har gått for å ringe etter hjelp.

RELATERTE BØKER