Brennende hat

Brennende hat - Val McDermid | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Val McDermid
DIMENSJON
4,66 MB
FILNAVN
Brennende hat.pdf
ISBN
4635615865868

BESKRIVELSE

Brennede hat av Val McDermid er 10. bok i den populære serien om Tony Hill og Carol Jordan.Enslige kvinner begynner å forsvinne fra bryllup. Et mønster trer fram: Noen i selskapet lokker dem bort fra festen. En etter en blir de funnet døde i sin egen oppbrente bil i Nord-England. Dette skal bli Tony Hill og Carol Jordans til nå vanskeligste sak. For drapsmannen ser ut til å være både usynlig, utilnærmelig og ustoppelig.

Et mønster trer fram: Noen i selskapet lokker dem bort fra festen. En etter en blir de funnet døde i sin egen oppbrente bil i Nord-England.

bok i den populære serien om Tony Hill og Carol Jordan.Enslige kvinner begynner å forsvinne fra bryllup. Et mønster trer fram: Noen i selskapet lokker dem bort fra festen.

RELATERTE BØKER