Urmakar Pisani og paradisfuglane

Urmakar Pisani og paradisfuglane - Frode Grytten | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Frode Grytten
DIMENSJON
10,57 MB
FILNAVN
Urmakar Pisani og paradisfuglane.pdf
ISBN
8266190509861

BESKRIVELSE

Gaukur med levande fuglar er urmakar Pisanis spesialitet. Om dagen står han smilande bak disken i butikken, om natta får paradisfuglane sjå ei anna side av urmakaren. Men mykje blir annleis hos urmakar Pisani når ein ny fugl gjør sin entré.

Boka deira er dedisert Ken Kesey. Den fyrste, Frosken Vertigo og det store spranget frå 1999, er illustrert av Birgitta Sondresen og handlar om ein frosk som er åleine i verda og lurer på kva for dyr han er. Deretter følgde Urmakar Pisani og paradisfuglane med same illustratør i 2003.

Han er født i Bergen og vokste opp i Odda i Hardanger, og tar i sine bøker ofte utgangspunkt i miljøet i Odda.Senere studerte han i Bergen, og har siden bodd der. En tid var han journalist i avisa Bergens Tidende, men har etter hvert blitt forfatter på heltid. Urmakar Pisani og paradisfuglane av Frode Grytten; Ut og stjæle hester av Per Petterson; V - Å.

RELATERTE BØKER