Starthjelp i fonetikk og lingvistikk

Starthjelp i fonetikk og lingvistikk - Jardar Eggesbø Abrahamsen, Aleksander Morland | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Jardar Eggesbø Abrahamsen, Aleksander Morland
DIMENSJON
12,40 MB
FILNAVN
Starthjelp i fonetikk og lingvistikk.pdf
ISBN
9301241494790

BESKRIVELSE

Starthjelp i fonetikk og lingvistikk dekker ikke på langt nær alt som gjelder fonetikk og lingvistikk, men kommenterer de grunnleggende sidene ved artikulasjon, fonetisk transkripsjon, fonemanalyse, tonelag, morfologi og syntaks. Boka er ment som starthjelp og støtte i studiet for studenter som lærer fonetikk og lingvistikk på exfac-nivå. Når du har lest denne boka, vil du være i stand til å svare på spørsmål som: - Hva er stemmen, og hvordan bruker vi tunga og leppene i et ord som skylle? - Hva er egentlig en herrepelslue? - Hva er forskjellen på en muntlig eksamen hvor professoren eksaminerer studentene fulle, og en hvor professoren eksaminerer studentene full? Jardar Eggesbø Abrahamsen (f. 1970) er førsteamanuensis i allmenn lingvistikk ved Institutt for språk og litteratur, NTNU, Trondheim (tidligere Institutt for språk- og kommunikasjonsstudier). Aleksander Morland (f. 1982) har mastergrad i fonetikk fra Institutt for språk- og kommunikasjonsstudier, NTNU, Trondheim (i dag Institutt for språk og litteratur).

Jardar Eggesbø Abrahamsen og Aleksander Morland ... Masterprogrammet i lingvistikk består av 120 studiepoeng, tilsvarende to års fulltidsstudier: 80 studiepoeng obligatoriske emner ... De oppgavene som er skrevet tar opp temaer i for eksempel fonetikk, morfologi, syntaks, språkavvik og kodeveksling, med data fra for eksempel norsk, spansk, russisk, ... Pensum/læringskrav BØKER Nordisk språk: Kristian Emil Kristoffersen, Hanne Gram Simonsen og Andreas Sveen (red.), Språk: en grunnbok.Oslo.

Del av bok/rapport. Abrahamsen, Jardar Eggesbø.

RELATERTE BØKER