Spøkelseshotellet

Spøkelseshotellet - Arne Svingen | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Arne Svingen
DIMENSJON
7,52 MB
FILNAVN
Spøkelseshotellet.pdf
ISBN
2150730067914

BESKRIVELSE

Ine og mamma og pappa skulle ha en hyggelig helg på hotell. I stedet havnet Ine midt opp i sitt livs største mareritt...Ulingen begynte lavt og ble gradvis sterkere. Som om noen hadde det veldig vondt. Eller kanskje det var et såret dyr? Tenk om det var ... spøkelser? Ine sto anspent og stiv midt på gulvet.Ine hadde aldri likt mørket. I mørket skjedde det ting hun ikke kunne se. Helst likte hun å sove med et lys på. Men hun hadde aldri innrømmet overfor noen at hun var mørkredd. Nå var det midt på natten, og hun hadde låst seg ute fra hotellrommet. Hva skulle hun gjøre?Svingens mørke verden -- serien for deg som liker nifse fortellinger!

Hva var det som hadde vekket henne? Hun ble liggende og lytte. Alt hun hørte var susingen fra vinden utenfor.

Ine og mamma og pappa skulle ha en hyggelig helg på hotell. I stedet havnet Ine midt opp i sitt livs største mareritt... Spøkelseshotellet Arne Svingen Ine og mamma og pappa skulle ha en hyggelig helg på hotell.

RELATERTE BØKER