Skyldfolk

Skyldfolk - Octavia E. Butler | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Octavia E. Butler
DIMENSJON
5,22 MB
FILNAVN
Skyldfolk.pdf
ISBN
7786832531919

BESKRIVELSE

En roman om livet på en slaveplantasje i Maryland på begynnelsen av 1800-tallet. Den prisbelønte amerikanske forfatteren Octavia E. Butler formidler et skremmende troverdig bilde av et rått og brutalt samfunn preget av korporlig avstraffelse og psykisk terror. Skyldfolk kom ut første gang i USA i 1976, er trykket i mer enn 250.000 eksemplarer, og benyttes mye i skolen for å gi elevene innsyn i et skjendig kapittel av amerikansk historie. Det er den nygifte svarte forfatteren Dana som på sin 26 årsdag i 1976 på uforklarlig vis blir brakt tilake til 1819, der hun treffer noen av sine forfedre. Hennes tidsreiser ender med forferdelse både for henne og Rufus, gutten hun hver gang å på redde.

Butler, Bokmål, Skjønnlitteratur,... Se alle synonymer til SKYLDFOLK. skyldfolk består av 2 vokaler og 7 konsonanter.

Finn løsningsordet til SKYLDFOLK. Kryssordkongen fant 5 mulige svar til kryssordhintet skyldfolk. Søk blandt mange hint og løsningsforslag på kryssordkongen.no Det finnes ingen anmeldelser for denne boken.

RELATERTE BØKER