På nivå

På nivå - Gølin Kaurin Nilsen | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Gølin Kaurin Nilsen
DIMENSJON
9,36 MB
FILNAVN
På nivå.pdf
ISBN
2117709552753

BESKRIVELSE

På nivå er et nyskapende grammatikkverk for innlærere av norsk som andrespråk. Bøkene er rikt illustrert og gir en grundig og praktisk orientert oversikt over norsk grammatikk. På nivå kan brukes på alle spor, enten som en styrking av undervisningen eller som selvstudium, og passer for både ungdom og voksne.Verket består av to grammatikkbøker, A1-A2 og B1-B2, fire arbeidsbøker og en gratis nettressurs med interaktive oppgaver og lydstøtte for deltakere i tillegg til rikholdige undervisningstips for lærere. På nivå: grammatikkpakke B1-B2 er en rabattert pakke som inneholder grammatikkbok B1-B2, arbeidsbok B1 og arbeidsbok B2.

Oppgave: Skriv en tekst hvor du drøfter hvorvidt ulven skal få leve eller dø i den norske skogen. På gamle sykehuset fungerte intensiv som et nivå 1+. Man hadde da aksept for å kunne beholde intensivpasienter lengre enn nivå tilsa, men det medførte økt innleie og overtidskostnader.

Brukeren er den som vet best om sin egen livssituasjon. Støy virker inn på flere ting enn hørselen, og kan være helsefarlig selv når den ikke medfører hørselstap. Støy kan blant annet.

RELATERTE BØKER