Orlogskaptein

Orlogskaptein - Patrick O'Brian | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Patrick O'Brian
DIMENSJON
7,40 MB
FILNAVN
Orlogskaptein.pdf
ISBN
4424505831438

BESKRIVELSE

I denne andre romanen om kaptein Jack Aubrey returnerer han til England etter sine bedrifter i Middelhavet. Han og Stephen Maturin begynner et liv som landsens gentlemen, de går på jakt, dyrker selskapslivet og har kjærlighetseventyr. Idyllen tar brått slutt når Jack over natten mister alt han eier, og sitter i så stor gjeld at en karriere som livstidsfange i gjeldsfengselet begynner å tegne seg i horisonten. Han rømmer over kanalen til Frankrike, og er kommer fra asken til ilden: Napoleon har beordret fengsling av alle engelskmenn i Frankrike.

Pris hos Forsvarets uniformsutsalg er 260 kroner (per 07.04.2012). NSN: 8455-25-145-2733 MILRAB Sjøforsvaret - Orlogskaptein - Norge - Distinksjoner Varenummer: d101-004 Tre tykke gullstriper med kommandoløkke på sort klede.

mai 2019 Tabell A - HOVEDLØNNSTABELL Lønninger for arbeidstakere i staten pr. 1.

RELATERTE BØKER