Matematikk 1B frå Cappelen Damm

Matematikk 1B frå Cappelen Damm - Hanne Hafnor Dahl, May-Else Nohr | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Hanne Hafnor Dahl, May-Else Nohr
DIMENSJON
5,72 MB
FILNAVN
Matematikk 1B frå Cappelen Damm.pdf
ISBN
4868967150243

BESKRIVELSE

Grunnboka er bygd opp rundt en spennende rammefortelling med sjarmerende figurer som elevene blir glade i. Hvert kapittel starter med en filosofisk innledning som elevene kan relatere til egen hverdag. Hvert delkapittel starter med en nøye utvalgt felles undring som oppfordrer til flere løsninger. I slutten av hvert kapittel er det en oppsummerende oppgave hvor elevene får brukt og vist sin kompetanse, og som fungerer som underveisvurdering.

Grunnleggende ferdighetstrening i matematikk. TITLER.

Hvert tallkort har visualiseringer av mengden tallet representerer både på forsiden og baksiden Sinus åpent lærernettsted matematikk videregående. Nye Sinus-lærebøker til vg1 kommer i 2020.

RELATERTE BØKER