Lær deg å lære 6; tekstbok

Lær deg å lære 6; tekstbok - Bjarne Hovland, Harald Båsland | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Bjarne Hovland, Harald Båsland
DIMENSJON
3,2 MB
FILNAVN
Lær deg å lære 6; tekstbok.pdf
ISBN
1195015245021

BESKRIVELSE

Lær deg å lære 6 tekstbok er ei samling av tekster som dannar grunnlaget for elevane sitt studietekniske arbeid i bokserien Lær deg å lære 5-7. Det er både skjønnlitterære og faglitterære tekster i samlinga. Tekstene er plassert etter fag og følgjer ikkje arbeidsheftet sin progresjon. Dei har ulik lengde og ulik vanskegrad og er utforma med tanke på at også elevar med lesevanskar skal bruke dei. Nokon av tekstene er det ikkje knytt arbeidsoppgåver til. Dei inngår som tekstgrunnlag for oppgåver på kopiarka, eller dei kan bli bruka slik den enkelte lærar ønskjer med tanke på tilpassa opplæring I lærarrettleiinga vil du også finne nokon av tekstene frå tekstboka laga med enklare språk og færre opplysningar. Dei er knytt til bestemte studieteknikkar, men kan bli bruka i fleire samanhengar.

Dei har ulik lengde og ulik vanskegrad og er utforma med tanke på at også elevar med lesevanskar ... Det var hyggelig å snakke med deg! Har jeg rett eller tar jeg feil? Er han yngre eller endre enn deg? Er testen lett eller vanskelig? Er dette en ny eller gammel bok? Dette er veldig dyrt #Lær_norsk Kjøp Lær deg å lære 7 fra Bokklubber Lær deg å lære 7 tekstbok er en samling av tekster som danner grunnlaget for elevenes studietekniske arbeid i bokserien Lær deg å lære 5-7. Det er både skjønnlitterære og faglitterære tekster i samlingen. Kjøp Lær deg å lære 5 fra Bokklubber Lær deg å lære 5 tekstbok er en samling av tekster som danner grunnlaget for elevenes studietekniske arbeid i bokserien Lær deg å lære 5-7.

Det er både skjønnlitterære og faglitterære tekster i samlingen. Tekstene er plassert etter fag og følger ikke arbeidsheftets progresjon. Lær deg å lære 6 tekstbok er ei samling av tekster som dannar grunnlaget for elevane sitt studietekniske arbeid i bokserien Lær deg å lære 5-7.

RELATERTE BØKER