Kvar ein fugl

Kvar ein fugl - Hilde Myklebust | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Hilde Myklebust
DIMENSJON
5,68 MB
FILNAVN
Kvar ein fugl.pdf
ISBN
7834742355625

BESKRIVELSE

Dikt med djupe røter. Frå ein gard i ein fjelldal spring dikta ut. Dei dreier rundt det å drive ein slektsgard vidare og å bli mor til barn som er ein ny generasjon i ei lekkje som strekkjer seg langt attende i tid. I eit konkret og biletsterkt språk fortel dei om garden som ein stad som ser liv komme og gå. Dei som har levd før, er alltid til stades. I steingardar og bygningar, landskap og marker, i namn og spor, gamle tre og i fuglane som flyg over tunet. Nærleiken til naturen er sterk og tydeleg, og slik blir også det forgjengelege eit bakteppe for alt som hender.

Norgeslisten følger kategoriene som er anbefalt av Association of European Records and Rarities Committees (AERC), og funn ... Kvar fugl har sin song. [37] Kvar fugl syng med sitt nebb.

De overvintrende fuglene bruker det meste av sin våkne tid på å finne mat for å få nok energi til å overleve kulda om vinteren. Et fóringsbrett er en kjærkommen energikilde som mange fuglearter benytter seg av. Liste over norske fugler er en oversikt over alle fuglearter som er påtruffet innenfor norsk ansvarsområde.

RELATERTE BØKER