Kjærlighetsmysteriet

Kjærlighetsmysteriet - Martin Widmark | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Martin Widmark
DIMENSJON
8,89 MB
FILNAVN
Kjærlighetsmysteriet.pdf
ISBN
6539740858794

BESKRIVELSE

I Valleby er det kjærlighets-festival. Innbyggerne kysser hverandre alt de kan, og på torget er det dansekonkurranse - alt for å samle inn penger til verdens fattige barn. Men når festivalen avsluttes, skjer det noe merkelig: seierspallen braker sammen og lyset slukner. Og så forsvinner pengene sporløst.

For hver gang Lasse og Maja kan registrere en klem eller et kyss blant innbyggerne, blir det donert penger. Martin Widmark; Født: 19. mars 1962 (58 år) Sturefors: Beskjeftigelse: Skribent, lærer, barnebokforfatter: Nasjonalitet: Sverige: Utmerkelser: Illis quorum (2014) Kjøp Kjærlighetsmysteriet fra Norske serier I Valleby er det kjærlighets-festival.

Krogness studerte kjemi og biologi ved Universitetet i Oslo og ble et sentralt medlem i Tramteateret da gruppa ble stifta ved universitetet i 1976.Hun opptrådte blant annet i rollen som den gitarspillende «Sandra Salamander» i Tramteaterets populære TV-serier om Pelle Parafins bøljeband fra 1980 til ... Kjøp Kjærlighetsmysteriet fra Bokklubber I Valleby er det kjærlighets-festival. Innbyggerne kysser hverandre alt de kan, og på torget er det dansekonkurranse - alt for å samle inn penger til verdens fattige barn.

RELATERTE BØKER