Håp

Håp - Petter Gulli | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Petter Gulli
DIMENSJON
10,77 MB
FILNAVN
Håp.pdf
ISBN
4501640945276

BESKRIVELSE

Trenger du HÅP? Har du dårlig samvittighet for at du ikke strekker til i det grønne skiftet? Her er løsningen!I denne boka får du underlaget du trenger for å kunne diskutere klimautfordringene med kolleger, venner og bekjente. Du får stifte bekjentskap med grønne helter og grønn teknologi. Fordi det er HÅP! Du får grønne hverdagstips for dummies, ting som er enkle å gjennomføre for de fleste av oss, og som faktisk funker. I dag. Som å lage pannekaker. Som å slutte å kjøpe 3 for 2. Som å lage din egen brus.Kort sagt: Det trenger kanskje ikke være så vanskelig å leve et mer klimavennlig liv likevel. Du kommer langt bare ved å bruke litt sunn fornuft og ikke gape over for mye av gangen.

Leger må kunne si noe om at noen pasienter vil leve lengre enn gjennomsnittet, og at mange lever ganske gode liv til tross for at de har en uhelbredelig sykdom. Håp gjør mennesker i stand til å mestre tap og lidelse. Som regel føler en person uten håp seg som fanget i en felle, snørt inn i et problem som vedkommende ikke finner veien ut av.

forventning, forhåpning ha et håp om at noe skal ordne seg 2. om person en man setter sin lit til at skal klare noe Norges fremste håp... Men det er fortsatt grunn til håp.

RELATERTE BØKER