Håp

Håp - Petter Gulli | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Petter Gulli
DIMENSJON
6,24 MB
FILNAVN
Håp.pdf
ISBN
2927049366352

BESKRIVELSE

Trenger du HÅP? Har du dårlig samvittighet for at du ikke strekker til i det grønne skiftet? Her er løsningen!I denne boka får du underlaget du trenger for å kunne diskutere klimautfordringene med kolleger, venner og bekjente. Du får stifte bekjentskap med grønne helter og grønn teknologi. Fordi det er HÅP! Du får grønne hverdagstips for dummies, ting som er enkle å gjennomføre for de fleste av oss, og som faktisk funker. I dag. Som å lage pannekaker. Som å slutte å kjøpe 3 for 2. Som å lage din egen brus.Kort sagt: Det trenger kanskje ikke være så vanskelig å leve et mer klimavennlig liv likevel. Du kommer langt bare ved å bruke litt sunn fornuft og ikke gape over for mye av gangen.

håp synonymer, håp antonymer. Informasjon om håp i gratis engelsk online ordbok og leksikon.

Barna tegnet regnbuer og hengte dem i vinduet. Nå har tegnetrenden også nådd Norge. Definisjon av håp i Online Dictionary.

RELATERTE BØKER