Grønne tanker - glade barn; psykologisk førstehjelp

Grønne tanker - glade barn; psykologisk førstehjelp - Solfrid Raknes | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Solfrid Raknes
DIMENSJON
12,77 MB
FILNAVN
Grønne tanker - glade barn; psykologisk førstehjelp.pdf
ISBN
5850783584756

BESKRIVELSE

Bli kjent med tenkebamsene Grønn og Rød Måten barn lærer å forholde seg til følelseslivet på, danner grunnlaget for hvordan man som voksen forholder seg til følelser. Barnehagebarn lærer av det som skjer i barnehagen, både det som er planlagt, og det som oppstår underveis. Grønne tanker - glade barn kan brukes både som en metode for planlagt tematisering av tanker og følelser i samlingsstunden med alle barna,og som en metode for refleksjon, forståelse og bearbeidelse med utgangspunkt i hverdagshendelser. Materialet kan også brukes for å hjelpe barn som trenger å bli mindre hemmet av sinne og/eller engstelse. Tenkebamsene Grønn og Rød skal hjelpe barn til å lære å forholde seg konstruktivt til egne tanker. Tanker som skaper vansker, kalles rødtanker. Tanker som skaper glede, trivsel og trygghet, kalles grønntanker. Grønn og Rød kan lekes med, brukes som påminnere og være konkrete hjelpemidler. Det følger fire bamser med i esken. Grønne tanker - glade barn er utviklet i samarbeid med flere barnehager og er en del av Psykologisk Førstehjelp, et norskutviklet selvhjelpsmateriell rettet mot barn og ungdom. Pakkens innhold: - Barneboken Sint og glad i barnehagen - Flippover til bruk i samlingsstund -Veileder for barnehagepersonell og fagfolk i hjelpetjenestene -Tenkebamsene Grønn og Rød (to sett) .

Det følger fire bamser med i esken. Grønne tanker ? glade barn er utviklet i samarbeid med flere barnehager og er en del av Psykologisk Førstehjelp, et norskutviklet selvhjelpsmateriell rettet mot barn og ungdom. Verktøyet Grønne tanker - glade barn skal hjelpe barn fra tidlig alder og bygge opp livsviktige ferdigheter i hvordan de snakker mer støttende til seg selv, og hvordan de forholder seg til egne og andres følelser.

Grønne tanker - glade barn i Salaby Psykologisk Førstehjelp, 2.trinn Undervisningsopplegget bygger på Grønne tanker - Glade Barn (Raknes, 2014, Gyldendal forlag) og er tilpasset for skole, 2. trinn av Solfrid Raknes i samarbeid med Gitte Nesset Midelfart og Karen Sarah Haagensen Haga ved Bærum Kommunes Barna som kjente til Grønne tanker - glade barn fra før syns det var kjempegøy! Og jeg tror de fikk mer læringsutbytte.

RELATERTE BØKER