Full fart!

Full fart! - Vegard Markhus | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Vegard Markhus
DIMENSJON
3,20 MB
FILNAVN
Full fart!.pdf
ISBN
4333956607819

BESKRIVELSE

Andre boka om Rine og Ravi! Rine og Ravi gler seg til skitur med klassen. Men Lærar-Knut går altfor fort! Og pausar er for pyser, seier han. Så vil Lærar-Knut ta ein snarveg utanfor løypa. Det skulle han aldri ha gjort. Full fart! er ein del av Samlagets Leseland for barn som lærer å lese. Dette er gode historier med enkel tekst og sjarmerande illustrasjonar, skapte for å stimulere og inspirere ferske lesarar. Leseland. Nivå 2.

mars om flere reaksjoner på at bærumsbussene kjører altfor fort. Full fart! er ein del av Samlagets Leseland for barn som lærer å lese. … LES MER Dette er gode historier med enkel tekst og sjarmerande illustrasjonar, skapte for å stimulere og inspirere ferske lesarar. Full Fart.

… LES MER Dette er gode historier med enkel tekst og sjarmerande illustrasjonar, skapte for å stimulere og inspirere ferske lesarar. Full Fart. Søker du en aktiv ferie er Smøla riktig sted for deg.

RELATERTE BØKER