Frost feber

Frost feber - Rico Green | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Rico Green
DIMENSJON
9,42 MB
FILNAVN
Frost feber.pdf
ISBN
4256469417488

BESKRIVELSE

Det er Annas bursdag - den første hun og søsteren får feire sammen på mange år - og Elsa planlegger den beste feiringen noensinne. Og så blir Elsa syk! Elsa nekter å la seg stoppe, men feberen har en snål virkning på Elsas iskraft. Når hun nyser, kommer det små, rampete snømenn ut av nesen hennes. Klarer Elsa, Kristoffer og Olaf å redde den store dagen for Anna?

- Barn er gode på å ha feber, og de er gode på å få den ned. Dette skyldes rett og slett at de har en mye større kroppsoverflate i forhold til volum sammenlignet med oss voksne, sier han.

Delene til mini-Olafene kan settes sammen slik du selv v Filmen är en uppföljare i form av en kortfilm till Frost. Kortfilmen visades som en förhandsfilm till Berättelsen om Askungen samt bonusmaterial i Frost: Sing Along-utgåva.

RELATERTE BØKER