Forbrytelse og straff

Forbrytelse og straff - Fjodor Dostojevskij | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Fjodor Dostojevskij
DIMENSJON
11,82 MB
FILNAVN
Forbrytelse og straff.pdf
ISBN
1442343862866

BESKRIVELSE

Det evige spørsmål om vår alles skyld, om moralens grunnlag - og om soning i det hele tatt er mulig, blir besettende skildret i denne boken. Forbrytelse og straff er en genial skildring av forbryterens psykologi, og leseren blir fra første stund ført med og tvunget til medopplevelse. Er denne Raskolnikov et forherdet menneske, eller kunne dette like gjerne ha vært deg eller meg under gitte omstendigheter og forhold? I det ytre en kriminalroman - i det indre et sjeledrama - Forbrytelse og straff er en bok som man aldri blir ferdig med

Tanken på at Breivik skal få studere statsvitenskap er vanskelig å fordøye. Forbrytelse og straff MENER STRAFFENE ER HØYE NOK: Riksadvokat Tor-Aksel Busch Foto: Neumann, Roger Det er verdt å lytte til riksadvokat Tor-Aksel Busch når han sier straffenivået i Norge er ... Forbrytelse og straff Den unge studenten Raskolnikov ser på seg selv som et overmenneske med rett til å drepe. Men når handlingen er utført, drives han inn i en klaustrofobisk ... Hva som blir oppfattet som kriminelt, har variert opp gjennom historien og på tvers av samfunn.

Mange vil nok uansett mene at han må finne seg i å bli stilt i skyggen av en av ... Forbrytelse og straff. Foto: (Scanpix) Dette mener partiene om fremtidens justispolitikk.

RELATERTE BØKER