Fargofanten

Fargofanten - Arnhild Lauveng | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Arnhild Lauveng
DIMENSJON
8,48 MB
FILNAVN
Fargofanten.pdf
ISBN
5817070840097

BESKRIVELSE

Jenny og Jakob leker i sandkassa og har det kjempemorsomt, helt til noen store skolejenter kommer forbi og ler av dem. Jenny tenker plutselig at hun er barnslig, og at den fine byen de har bygget bare er rotete og dum. Mens hun sitter i sandkassa og gråter, kommer det plutselig en rødoransjelilla fargofant stormende ut mellom ripsbuskene! En bok om selvfølelse, og om hvordan noen mennesker kan få deg til å føle deg veldig liten og dum.I denne fagbokserien blir vi kjent med Jenny og tøykaninen hennes, Jakob. Som barn flest har Jenny opplevelser som er vanskelige, tøffe, triste, glade, og ikke minst vanskelige å forstå. Bøkene er en god kombinasjon av eventyr, fakta og fag og egner seg til høytlesning for små barn og som verktøy til forebyggende psykisk helsevern. Mens de fantasifulle eventyrene vekker barnas interesse, hjelper faktateksten dem å til å forstå og sette ord på helt vanlige følelser. Fagtekstene gir de voksne tips til hvordan snakke med barn om tematikken i eventyrene. Hva er det viktig å tenke på i slike samtaler, og hvordan kan bøkene og tekstene brukes i hverdagen? Bøkene finnes enkeltvis og i pakke.

mars var bibliotekar Knut Tore Abrahamsen fra Tønsberg og Nøtterøy bibliotek i Larvik, og bød på et nytt dypdykk i musikkhistorien - denne gangen om progressiv rock. I likhet med publikummet i Tønsberg og i… Norges ledende nettbokhandel med over 6 millioner titler! Svært lave priser, rask levering og fri frakt av bøker ved kjøp over 299,- Arnhild lauvengs kamp for å bli frisk fra sin psykiske lidelse, hjulpet av helsevesenet og av en mor og søster som nektet å gi opp håpet, er sterk lesning om en seier de færreste tror er mulig.

I dag arbeider hun som psykolog og forsker, utdannet ved Universitetet i Oslo. Hun tok sin doktograd i sosialpsykologi ved Det medisinske fakultet ved UiO i 2017.Arnhild Lauveng overvant schizofrenien, og er i dag i stand ... Hold deg oppdatert! Her er all ny fag- og skjønnlitteratur, musikk, noter og filmer som ble kjøpt inn i løpet av januar.

RELATERTE BØKER