Familie uten grenser

Familie uten grenser - Ole Nerheim | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Ole Nerheim
DIMENSJON
7,89 MB
FILNAVN
Familie uten grenser.pdf
ISBN
5409501550138

BESKRIVELSE

I spalten "På kanten" serverte Ole Nerheim korthugde fortellinger og humoristiske betraktninger gjennom flere tiår i Rogalands Avis. De beste er samlet i "Familie uten grenser - og andre grenseløse petiter". Nerheims petitartikler er ikke oppdiktede, men har utgangspunkt i hans og andres opplevelser - på godt og vondt.

Der bor det familier som ikke har råd til å kjøpe seg selv det mest nødvendige. De aller fleste i Norge kan kle seg både varmt og moteriktig.

Som foreldre kan vi finne de ytre grensene for barnet, så må det selv finne sine indre grenser - og la det til sammen bli deres egen måte å tenke på. - Personlig mener jeg mange barn faktisk får for få egne erfaringer. Pris: 258,-.

RELATERTE BØKER