Den glitrende snøen ved verdens ende

Den glitrende snøen ved verdens ende - Eowyn Ivey | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Eowyn Ivey
DIMENSJON
10,74 MB
FILNAVN
Den glitrende snøen ved verdens ende.pdf
ISBN
2850590273632

BESKRIVELSE

EN STEMNINGSFULL, MEDRIVENDE FORTELLING OM EVENTYR, KJÆRLIGHET OG KAMPEN FOR Å OVERLEVE, FRA FORFATTEREN AV DEN BESTSELGENDE ROMANEN SNØBARNET. Vinteren 1885 leder en dekorert krigshelt, oberst Allen Forrester, en liten gruppe menn på det som blir sagt å være en umulig ekspedisjon: å reise oppover Wolverine River for å utforske det enorme, utemmede Alaska-territoriet. Oberst Forrester reiser fra sin gravide kone, Sophie, og han skriver ned sine usedvanlige opplevelser i håp om at dagboken vil nå henne dersom han ikke selv kommer tilbake - for etter at han har tatt steget inn i den ukjente verdenen er det umulig å si hva som venter ham. Wolverine-dalen er ikke bare overveldende og utilgjengelig, men også mer skremmende enn obersten og mennene hans kunne ha forestilt seg. Når de kartlegger territoriet og innhenter opplysninger om de innfødte stammene, som har en naturforståelse som er annerledes enn alt Forrester og mennene hans noensinne har truffet på, oppdager de den uklare grensen mellom menneske og villdyr, mellom de levende og de døde. Mennene visste at de kom til å oppleve sult og fare, men kan ikke fri seg fra følelsen av at en større, mystisk kraft truer dem på livet. I militærforlegningen i Vancouver opplever Sophie de sosiale konvensjonene som begrensende, og hun ønsker å reise sammen med ektemannen. Hun vet ikke at vinteren kommer til å kreve like mye av henne som av ektemannen, at både mot og tro kommer til å bli strukket til bristepunktet. Kan Sophies utforskertrang og interesse for den nye fotografikunsten hjelpe henne til å gjenoppleve skjønnhet og undring? Sannhetene Allen og Sophie oppdager i løpet av det skjebnesvangre året, forandrer livene deres for bestandig - den endrer også livet til dem som leser dagbøkene deres, lenge etter at de er borte.

Bestillingsvare Sendes vanligvis innen 1-3 dager Frakt 39,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000 ... Forfatter: Ivey, Eowyn; Tittel: Den glitrende snøen ved verdens ende : en roman ; Medansvarlig: Middelthon, Marius; Middelthon, Elisabet W. Språk: Språk: Norsk ... Ønsker du å laste ned en Den glitrende snøen ved verdens ende-bok? Bra valg! På vår hjemmeside lesclefsdor2018seoul.org finner du boken Den glitrende snøen ved verdens ende og andre bøker av forfatteren Eowyn Ivey. Dette er en helt annerledes historie, da den er basert på virkelige hendelsen, en ekspedisjon til Alaska i 1885.

Pris 345,-Spar 34,-5% bonuskroner. Innbundet.

RELATERTE BØKER