Arkitekturhistorie

Arkitekturhistorie - Arne Gunnarsjaa | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Arne Gunnarsjaa
DIMENSJON
12,69 MB
FILNAVN
Arkitekturhistorie.pdf
ISBN
5543750588065

BESKRIVELSE

Arkitektur - også kalt byggekunst eller stedskunst - utgjør en helt sentral del av vår kulturhistorie: historien om våre bygde omgivelser. Men denne historien er ikke alltid like lett å tyde. Denne korte arkitekturhistorien er en verdifull veileder til denne spennende delen av vår kulturhistorie. Den gir en første innføring i ""den vestlige verdens"" byggekunst, helt fra Midtøstens første enkle hus fra rundt 8000 f.Kr. fram til dagens byggverk. Hovedtrekk i norsk kultur- og arkitekturhistorie er også med. Teksten er gjennomillustrert med over 200 strektegninger og kronologiske tabeller.Boken er ny i sitt slag, og gjør byggekunstens spennende historie tilgjengelig for et bredt publikum. Samtidig vil denne arkitekturhistorien være av særlig interesse for skoleverket og for studenter innen arkitektur og estetiske fag.

Lærebok til valgfaget Arkitektur og omgivelser på videregående skole. Den første arkitekturhistorien som er skrevet spesielt med tanke på skoleelever og studenter.

1881 Studiet ved BAS er et fulltidsstudium over 5 år (300 studiepoeng) og er organisert i to avdelinger, 3 år + 2 år. Studiet avsluttes med en hovedeksamen, etter 5 år, i form av et avsluttande og kvalifiserende hovedarbeid, diplomarbeidet. Europas arkitekturhistorie fra ide til form.

RELATERTE BØKER