Arkitekturhistorie

Arkitekturhistorie - Arne Gunnarsjaa | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Arne Gunnarsjaa
DIMENSJON
9,88 MB
FILNAVN
Arkitekturhistorie.pdf
ISBN
6067031945017

BESKRIVELSE

Arkitektur - også kalt byggekunst eller stedskunst - utgjør en helt sentral del av vår kulturhistorie: historien om våre bygde omgivelser. Men denne historien er ikke alltid like lett å tyde. Denne korte arkitekturhistorien er en verdifull veileder til denne spennende delen av vår kulturhistorie. Den gir en første innføring i ""den vestlige verdens"" byggekunst, helt fra Midtøstens første enkle hus fra rundt 8000 f.Kr. fram til dagens byggverk. Hovedtrekk i norsk kultur- og arkitekturhistorie er også med. Teksten er gjennomillustrert med over 200 strektegninger og kronologiske tabeller.Boken er ny i sitt slag, og gjør byggekunstens spennende historie tilgjengelig for et bredt publikum. Samtidig vil denne arkitekturhistorien være av særlig interesse for skoleverket og for studenter innen arkitektur og estetiske fag.

Den første arkitekturhistorien som er skrevet spesielt med tanke på skoleelever og studenter. Arkitekturen er ramme om livet.

Vurderingsordning: Øvinger Karakter: Bokstavkarakterer Vurderingsform Vekting Varighet Hjelpemidler Delkarakter; Øving: 100/100: Faglig innhold. Historiske og samfunnsmessige ... Kjøp 'Arkitekturhistorie, en kort innføring i byggekunst' av Arne Gunnarsjaa fra Norges raskeste nettbokhandel.

RELATERTE BØKER