Uanstendige betraktninger

Uanstendige betraktninger - Arne Thodok Eriksen | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Arne Thodok Eriksen
DIMENSJON
12,29 MB
FILNAVN
Uanstendige betraktninger.pdf
ISBN
5546027764520

BESKRIVELSE

Nakne troll og sjampanje i blodet - er det da rart at man mister hodet? To unge par drar til en øde øy for å feire sankthans. Men noe går galt. De krangler, kommer fra hverandre, går seg bort, og mister klærne. Så kommer de fram til det hvite huset. Samtidig øver noen håndverkere på Peer Gynt. Båten deres blir stjålet, og murermester Jens Rune følger etter ungdommene i skogen. Han treffer isteden to mystiske damer, anemonene. De forfører han og lurer han opp i boblebadet. Naken og skamklipt kommer han også til det hvite huset. Virkeligheten glir over i drømmen, og de våkner igjen - til en ny drøm. En norsk midtsommernattsdrøm. En natt som blir galere og galere.

Denne boken er skrevet av forfatter Arne Thodok Eriksen. Og denne forfatteren skuffer aldri! Uanstendige betraktninger.

Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre. Les mer ... Arne Thodok Eriksen (født 15.

RELATERTE BØKER