Uanstendige betraktninger

Uanstendige betraktninger - Arne Thodok Eriksen | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Arne Thodok Eriksen
DIMENSJON
4,74 MB
FILNAVN
Uanstendige betraktninger.pdf
ISBN
9101303764471

BESKRIVELSE

Nakne troll og sjampanje i blodet - er det da rart at man mister hodet? To unge par drar til en øde øy for å feire sankthans. Men noe går galt. De krangler, kommer fra hverandre, går seg bort, og mister klærne. Så kommer de fram til det hvite huset. Samtidig øver noen håndverkere på Peer Gynt. Båten deres blir stjålet, og murermester Jens Rune følger etter ungdommene i skogen. Han treffer isteden to mystiske damer, anemonene. De forfører han og lurer han opp i boblebadet. Naken og skamklipt kommer han også til det hvite huset. Virkeligheten glir over i drømmen, og de våkner igjen - til en ny drøm. En norsk midtsommernattsdrøm. En natt som blir galere og galere.

Se flere bøker fra Arne Thodok Eriksen. Nakne troll og sjampanje i blodet - er det da rart at man mister hodet? To unge par drar til en øde øy for å feire sankthans. Men noe går galt.

Bokklubben for deg som liker å lese - enten det er for å underholdes eller for å følge med i det litterære landskapet. Les Uanstendige betraktninger boken i PDF, ePUB, MOBI format på fondueoost.nl nettside. Denne boken er skrevet av forfatter Arne Thodok Eriksen.

RELATERTE BØKER