To mistenkte viser vei ; Indianerne på krigsstien

To mistenkte viser vei ; Indianerne på krigsstien - Jackson Cole, Matt Davies | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Jackson Cole, Matt Davies
DIMENSJON
6,80 MB
FILNAVN
To mistenkte viser vei ; Indianerne på krigsstien.pdf
ISBN
6052011556735

BESKRIVELSE

To mistenkte viser vei: Texas Ranger Walt Slade betraktet den lille skittengule statuetten. Så vendte han seg om - bare for å stirre inn i geværmunningen en mann holdt rettet mot ham. -Gi meg den! befalte han. Walt Slade ante ikke at den lille gjenstanden skulle hjelpe ham til å oppklare de forbrytelsene han var sendt ut for å slå ned.Indianerne på krigsstien: Etter oberst Custers store nederlag overfor Sitting Bulls samlede styrker, falt det i den hvite grensespeideren Wyatt Blanes sold å føre en bortkommet patrulje gjennom et område som vrimlet av fiendtligsinnede rødhuder. Patruljens mål var Fort Abraham Lincoln, men ingen i patruljen gjorde seg opp noe håp om noen gang å komme frem. Turen gjennom det farlige området ble et mareritt.

Vi er fattige, har liten eller ingen utdannelse og ses på med forakt av svært mange. To mistenkte viser vei/Indianerne på krigsstien. Dobbel Western 241.

To mistenkte viser vei ; Indianerne på krigsstien. Kartet over himmelen.

RELATERTE BØKER