Sommerfuglringen

Sommerfuglringen - Anne Gro Gulla | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Anne Gro Gulla
DIMENSJON
7,66 MB
FILNAVN
Sommerfuglringen.pdf
ISBN
5914663741153

BESKRIVELSE

Når Liv, den nyansatte sjefen på Kenyatta's Childrens Home i Nairobi endelig har en fridag, baner safarijegeren Frank seg inn i livet hennes. Etter å ha brutt ut fra den trange Vestlandsdalen, er hun ivrig etter å starte sitt nye liv i kretsen rundt Frank og den fargerike Mama Cortez som tar i mot henne med åpne armer. Men isteden for å finne kjærlighet og tilhørighet, blir Liv kastet inn i en brutal diamantsmuglerliga. Hun blir tvunget til å ta beslutninger som får konsekvenser over mange landegrenser og generasjoner. Alt Liv står igjen med flere tiår senere, er sine hemmeligheter, erfaringer og en ring formet som en sommerfugl. Sommerfuglringen er en spenningsroman om prisen og konsekvensene av å følge sin egen vei.

En fantastisk bok om hvor livet kan føre noen. 1.

Alt Liv står igjen med flere tiår senere, er sine hemmeligh... Ifølge Telegraph er det nettopp «sommerfuglringen» hun har valgt å donere bort. UKJENT PRIS: Dette er ringen Beyoncé har donert til museumet i London.

RELATERTE BØKER