Musikkvitenskap

Musikkvitenskap - Even Ruud | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Even Ruud
DIMENSJON
11,24 MB
FILNAVN
Musikkvitenskap.pdf
ISBN
2067413060692

BESKRIVELSE

«Musikkvitenskap» er en innføring i de mange deldisiplinene som i dag utgjør studiet av musikk: musikkpsykologi, musikkterapi, musikkens sosiologi og antropologi, musikkestetikk, musikkhistorie og historiografi, musikkanalyse og musikkpedagogikk. Hva er egentlig musikk? Spørsmålet stilles gjennom hele denne boken, og som lesere får vi mange svar. I tillegg får vi innblikk i musikkvitenskapens faghistorie, ulike vitenskapstradisjoner som preger musikkforskningen og et utvalg av musikkvitenskapens forskningsmetoder. Sentrale forskningstemaer presenteres, som forbindelsen mellom musikk og følelser, musikkens funksjoner i samfunnet og for den enkelte, forskjellige måter å lytte til musikk på og spørsmål knyttet til hva musikk kan uttrykke og bety.

artikler, bøker, konferansebidrag, avhandlinger og anmeldelser.; Oxford Music Online Sentralt oppslagsverk innen musikkvitenskap med kryssreferanser og lenker til eksterne ressurser. Her finner du alt av informasjon om utdanning innen MUSIKKVITENSKAP (Bachelor).Studiet går under: Estetiske fag, kunst- og musikkfag.Det er 3 registrert skoler som tilbyr studiet, fordelt på 3 studiesteder. Det er registrert 80 relaterte studier, og det finnes 7 relaterte yrker til utdanningen MUSIKKVITENSKAP (Bachelor). Master i musikk fokuserer blant annet på læringsprosesser i ulike typer ensembler, basert på studentenes egne erfaringer og bruk av musikk i ulike praksisfelt. «Musikkvitenskap» er en innføring i de mange deldisiplinene som i dag utgjør studiet av musikk: musikkpsykologi, musikkterapi, musikkens sosiologi og antropologi, musikkestetikk, musikkhistorie og historiografi, musikkanalyse og musikkpedagogikk.

. Musikkvitenskap, Musikkhistorie, Russisk musikk, Norsk musikk, Musikkanalyse, Musikkteori: Fasciani, Stefano Førsteamanuensis - Institutt for Musikkvitenskap +47-22844146: stefano.fasciani @imv.uio.no: Godøy, Rolf Inge Professor +47 22 85 40 64 +47 915 63 399 RILM Abstracts of Music Literature Databasen dekker faget musikkvitenskap og inneholder referanser og sammendrag til bl.a. artikler, bøker, konferansebidrag, avhandlinger og anmeldelser.; Oxford Music Online Sentralt oppslagsverk innen musikkvitenskap med kryssreferanser og lenker til eksterne ressurser. Her finner du alt av informasjon om utdanning innen MUSIKKVITENSKAP (Bachelor).Studiet går under: Estetiske fag, kunst- og musikkfag.Det er 3 registrert skoler som tilbyr studiet, fordelt på 3 studiesteder.

RELATERTE BØKER