Mors bok

Mors bok - Margaret Skjelbred | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Margaret Skjelbred
DIMENSJON
7,25 MB
FILNAVN
Mors bok.pdf
ISBN
9687114875587

BESKRIVELSE

Forfatteren forteller om hvordan det har preget henne å vokse opp med strengt religiøse foreldre. Hun vokste opp i Vestfold på 50- og 60-tallet med foreldre som var haugianere. Etter morens død setter forfatteren seg ned med barndomshjemmets bøker: Bibelen, den gamle billedbibelen, huspostiller og seks skrivehefter, der moren har skrevet historien om en ung kvinnes skjellsettende, religiøse omvendelse.

Postboks 6704 St. Olavs plass, 0130 Oslo. Mors, Morsø eller Morsland - øya bak havet - ligger i Limfjorden like nordvest for Salling..

I Margaret Skjelbreds "Mors bok" får vi et innblikk i en religiøs families liv på 1960-tallet. Historien utspiller seg i indre Vestfold. Kjøp Mors bok fra Tanum Et sterkt og nakent vitnesbyrd om hvordan det preger et menneske å vokse opp som barn av strengt religiøse foreldre.

RELATERTE BØKER