Mors bok

Mors bok - Margaret Skjelbred | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Margaret Skjelbred
DIMENSJON
10,82 MB
FILNAVN
Mors bok.pdf
ISBN
6541431608292

BESKRIVELSE

Forfatteren forteller om hvordan det har preget henne å vokse opp med strengt religiøse foreldre. Hun vokste opp i Vestfold på 50- og 60-tallet med foreldre som var haugianere. Etter morens død setter forfatteren seg ned med barndomshjemmets bøker: Bibelen, den gamle billedbibelen, huspostiller og seks skrivehefter, der moren har skrevet historien om en ung kvinnes skjellsettende, religiøse omvendelse.

Hør tusenvis av lydbøker i Fabel-appen for 179 kr i måneden. Innleser: Margaret Skjelbred.

Etter morens død setter forfatteren seg ned med barndomshjemmets bøker: Bibelen, den gamle billedbibelen, huspostiller og seks skrivehefter, der moren har skrevet historien om en ung kvinnes skjellsettende, religiøse ... Mors boker et sterkt og nakent vitnesbyrd om hvordan det preger et menneske å vokse opp med strengt religiøse ... tvers igjennom ekte og direkte vakker bok, på mange måter annerledes enn de fleste barndomsbiografier jeg har lest." Finn Stenland, Tønsberg Blad .

RELATERTE BØKER